Ajankohtaista


Kokoomus goes Helsinki Pride


Kokoomusopiskelijat haastaa kansanedustajia ja kaikkia puolueen jäseniä mukaansa Suomen suurimpaan spontaaniin kansanjuhlaan marssimaan tasa-arvon puolesta Helsingin Pridelle 1.7.2017. Kokoomuslainen politiikka perustuu mahdollisuuksien tasa-arvolle ja suvaitsevaisuudelle. Helsinki Priden merkitys koko kansaa koskevana tasa-arvotekona on merkittävä ja symbolinen arvo on tänä päivänä suuri.

“Kokoomuksen tavoitteissa vannotaan mahdollisuuksien tasa-arvon ja suvaitsevaisuuden nimeen. Seksuaali- ja sukupuolivähemmistöjen aseman parantaminen vaatii jatkuvia konkreettisia tekoja. Siksi haastamme jokaisen kokoomuslaisen kansanedustajan kanssamme Helsinki Prideen juhlimaan tasa-arvoa, yhdenvertaisuutta ja suvaitsevaisuutta”, toteaa Kokoomuksen opiskelijaliiton puheenjohtaja Marianna Kupias.

Kokoomuksen osallistuminen Helsinki Pride -tapahtumaan on viime vuosina ollut harmittavan vähäistä. Suurilukuinen osallistuminen vuoden suurimpaan tasa-arvojuhlaan on edistykselliselle ihmisoikeuspuolueelle välttämättömyys.

Kokoomuksen opiskelijaliitto Tuhatkunnalla on ollut jo vuosia ilo toimia kokoomuslaisen tasa-arvo- ja yhdenvertaisuuspolitiikan yhtenä edelläkävijänä. Nyt haluamme laittaa lopun niille puheille, joiden mukaan kokoomus ei aktiivisesti puolustaisi sukupuoli- ja seksuaalivähemmistöjen oikeuksia.

Kokoonnumme lauantaina 1.7. Helsingin Kansalaistorilla. Lämpimästi tervetuloa kanssamme marssille tasa-arvon ja yhdenvertaisuuden puolesta.

Ilmoittaudu mukaan kokoomuslaisten Pride-tapahtumaan: https://www.facebook.com/events/1937874016494234/

Lisätiedot:
Marianna Kupias, 044 239 9029, marianna.kupias@kokoomusopiskelijat.fi

Oikeistofeministin oppikirja osa 3: Nainen - Älä alistu maskuliinisen vastakohdaksi


Tänään vietetään kansainvälistä naistenpäivää. Sen kunniaksi oikeistofeministin oppikirjassa kannustetaan tänään jokaista naista olemaan rohkeasti oma itsensä, paras mahdollinen itsensä. ...
LUE LISÄÄ

Jotta jokaisella olisi näköala paremmasta


YLEn vaalikoneessa kysyttiin, minkä asian haluaisit mullistaa kotikunnassasi. Oma vastaukseni oli, että jokaisella kotikuntani asukkaalla tulee olla näköala paremmasta. Laajemmalti sama pätee ...
LUE LISÄÄ

Korkeakoulutusta ei rakenneta siltarummuilla


Kansainvälisesti kilpailukykyinen korkeakoulutus on edellytys pienen maan menestymiseen. Siksipä opetus- ja kulttuuriministeriössä on käynnistetty visiotyö, jonka tavoitteena on määritellä ...
LUE LISÄÄ